HP Entreprice løsninger med Proliant Servere  
 
ProLiant-servere leverer en komplet infrastruktur, der understøtter både dine forretningsmæssige mål og din virksomheds vækst.
 
Proliant linien dækker alt fra Micro Serverer til den lille virksomhed, over Tover Servere, Rack serverer og Blad servere. Virtualiserede servere, og servere til missions kritiske forretnings løsninger.

Måske et af de mest komplette produktliner i verden, og med en bred erfaring.
 
 
 
Med Hardware platformen på plads, er det blot et spørgsmål om valg af Software for din server løsning.

Vi anbefaler Windows Server 2019, som det foretrukne valg, og har du mange servere er Insight Control Server management det oplagt til at overvåge og styre din serverfarm.
 
Microsoft Windows Hyper-V virtuelle serverer for fleksibel serverdrift, når du har brug for at kunne udbygge og servicere dine servere på en overkommelig måde, måske spare et antal fysiske serverer, gøre det lettere at opgradere, eller flytte en server til an større platform, uden at alt skal genopsættes på ny. Visualisering er måden at gøre din løsning fleksibel og exepandabel. Med Virtualisering kan du afvikle mange serverer på en enkelt fysisk server, hvilket gør det let at administrerer, og spare unødvendig hardware.
 

 

 

 

Adresse:

BIELEFELDT IT

Askevej 16, Åle

7160 Tørring

Tlf: 75 61 26 88

CVR 40 71 95 63