Joomla! CMS 

Joomla! Content Management Systemer er uden tvivl et af de bedste og mest fleksible CMS systemer der findes. 

Det er udbredt over hele verden og med god grund. 

Joomla! er flere gange kåret som et af de bedste open source CMS systemer, hvilket i høj grad skyldes at systemet er brugervenligt og let at tilpasse de aktuelle ønsker. Det er nemt at bygge store hjemmesider og professionelle online applikationer. De mange funktioner og features, samt de utallige udvidelsesmuligheder, har gjort Joomla! til et af de mest populære hjemmeside systemer i verden.

Joomla! er enkel at arbejde i, og selv uden erfaring med CMS systemer kan du let lære at navigere rund i systemet.

Joomla! kan tilføjes et utal af funktionaliteter, og der er uanede muligheder for at tilføje lige netop den funktionalitet du måtte få brug for.

Derfor er Joomla den platform vi benytter til vore løsninger.

Joomla! tilpasser sig naturligvis til mobile enheder, hvorved der ikke skal vedligeholdes flere versioner.

Joomla! er et gratis CMS, som så dagens lys i 2005. Skrevet i PHP og anvender MySQL/MsSQL som database. Navnet Joomla er et Swahili ord og betyder "Alle samlet".

Joomla! kan i forhold til Wordpress måske fremstå som værende mere komplex og indviklet. Det er tilgengæld en af de mest kraftfulde løsninger, der på længerer sigt kan håndtere mange besøgende og mere komplicerede løsninger end Wordpress.

Der er selvfølgelig også Drupal, Magento, Typo3, PrestaShop, Moodle, DynamicWeb og mange flere. Men vi er stadig overbeviste. Joomla er bedst.

https://www.joomla.org/

Prøv blot at søge på Joomla! på Google. Det giver over 86 mill. resultater.

Templates

Ud over Joomla som er det CMS system som vi bruger, findes der Design Templates som installeres oven på Joomla platformet.

Vi har gennem mange år samarbejdet med RocketTheme, som udvikler nogle meget avancerede og fleksible templates.

Det er således ikke som at starte fra bunden. Man vælger en Design template som indeholder 80 % af den funktionalitet som man har behov for, og tilføjer så det idnhold og den funktionalitete som måtte ønskes. Dermed er projektet hurtigt skudt igang, og der kan arbejdes på det vigtigste, indholdet.

NB! Denne hjemmeside er selvfølgelig baseret på Joomla og med en RocketTheme template.

Adresse:

BIELEFELDT IT

Askevej 16, Åle

7160 Tørring

Tlf: 75 61 26 88

CVR 40 71 95 63